Skärgården

Blev ingen utställning i sundsvall i lördags då jag vill träna upp hennes självförtroende mer innan jag ställer henne på en officiell utställning, vill ju ha bra kritik på henne hos skk, men hon blir ju mer och mer självsäker för varje dag som går, så nog kommer hon att få bättre självförtoende allt, bara hon får ta det i sin takt och hon får träffa mycket folk, nya miljöer bryr hon sig inte om ett dugg, bara hon får följa med så är hon nöjd men rulltrappor tycker hon inte om, hon kliver på och åker men man ser hur läskigt hon tycker det är, men allt handlar ju om träning och att bli van.

I lördags följde vi med Andreas till stugan i Oxelösunds skärgård, helt otroligt vackert där och Aphrael trivdes som fisken i vattnet, solen sken största delen av tiden men några regnskurar fick vi uthärda.
Aphrael badande i havet, sprang lös och lekte, jagade pinnar och satt på bryggan och tittade på vattenfåglarna som simmande förbi, vi åkte båt och vi tvåfotade drack vin och bara njöt av lugnet,, kan lova att Aphrael var smått trött på kvällen när det var dax att sova, tar tydligen på krafterna att ha roligt som hund.
Nicke (Andreas bror) tog med sig Aphrael på en riktigt långpromenad på lördagskvällen, ön där stugan ligger är skapligt stor, och Aphrael sprang och lekte hela prommenaden:)
Men med allt possitivt finns ju negativa saker oxå, som festingar, som jag snällt fick plocka från Aphrael, som tur är hade hon bara 2 stycken, men dom är ju så äckliga, är det någon som vet om man kan vaccinera hundar mot sjukdommar som fästingarna har?
Igår kväll kom vi dock hem på tok försent och Aphrael var så trött så trött att  hon nästan somnade sittandes på tunnelbanan, Aphrael kröp in i buren och somnade nästan direkt vi kom innan för dörren och jag inte var mycket piggare jag heller, jag somnade mitt i americas funniest animals.
I skrivandes stund ligger Aphrael i sängen och sover tungt, Har varit ut på en längre promenad för en stund sen, det är nästan sommar värme ute helt underbart.

     
Aphrael och Andreas på bryggan i oxelösund och i båten
     
Aphrael står och tittar efter killarna när dom åkte utan henne!
     
Aphrael på upptäcksfärd på  klipporna 


Vacker solnedgång över havet:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0