Extra julklappar...

Andreas har varit och köpt något jag vill ha, fick dem tom inslagan :)
Aphrael är inte lika nöjd för hon vill vara ute och leka med killarna istället för att ligga och mysa med sin matte.



Kan ni gissa vad det är?



Hundcoachen säsong 1 & 2, så nu ska jag och Aphrael mysa i soffan ;)

Ska jag skvallra att Aphrael skällde ut Fredrik (hundcoachen) då vi träffade honom för några veckor sedan, men han tyckte det är bättre hon är reserverad än att hon älskar allt och alla, han var super trevlig, riktigt roligt att träffa honom :)


Längdskidsåkning....

Jodå det gick ganska bra att åka längdskidor med Aphrael hon trasslade in sig lite i kopplet i början men snart fattade hon poängen och då gick det undan.
Hon tyckte det var riktigt skoj att få springa brevid eller framför och jobba lite, köpte en sele och längre koppel idag så hon slipper halsbandet och kan jobba lite mer med kroppen eftersom hon verkligen tycker om att dra.
Vi ska ut i kväll eller imorgon oxå och åka, allt beror på hur lång tid det tar att koppla i stereon och nya högtalare och extra ljus i bilen.
Igår var vi med Nicke till Sandlycke på en 4x4 träff där dom kör offroad med bilarna, Aphrael var oxå med och satt bak i mattes knä medans killarna körde, dock lyckades dom fastna så vi fick lov att vänta på bärgning upp, men det passade Aphrael perfekt för medans vi väntade fick hon springa av sig lite energi.
Nästa gång får doch Aphrael stanna hemma för jag tyckte det skumpade lite väl för att ha en hund med i bilen, inte för att hon klagade eller såg ut att vantrivas precis, nästan alla på träffen klappade ju på henne eller hade något gott att bjuda på så hon hade det bra;-)



Andreas fick ta Aphrael eftersom jag inte stått på skidor på 100 år ;)


Vild kelpie som gör av med lite energi:)


Ja det gick inte köra varken fram eller bak vi stod där vi stod


Jul jul strålamnde jul....

Vi har hittills haft en underbar jul med massa mys.
Julafton började med att Aphrael fick sina julklappar, Millan var dock mer intresserad av dom än vad Aphrael var, men vad gör det, som hade roligt med klapparna alla 3 vovvarna, Aphrael fick iaf en freesbee, en pipleksak, en reflexväst, en tuggknut/rep och massa godis som hon snällt fick dela med sig av.
Efter frukosten tog vi med oss Zita och Aphrael ut i skogen så dom fick leka och bus av sig, det var full fart:)
På juldagen tog vi oxå med oss Zita och Aphrael ut i skogen och sen åkte vi till köping på eftermiddagen, Zita ville följa med oss, hon trodde nog vi skulle ut i skogen igen.
Idag har vi varit ute största delen av dagen, Andreas körde snöslungan, som Aphrael tyckte var lite otäck, men det gick snabbt över sen sprang hon runt både snöslunga och snö;)
Nu ska vi snart ut och åka längdskidor, vilket jag inte gjort på 100 år så det ska bli intressant och se hur bra det går, lär väl åka in i en snödriva och fastna eller nått sånt, tur att Andreas är van att åka för han får ta Aphrael i spårlina.


Julklappar och bus i skogen:)


Mer bus i snön:)


Mitt fina kelpie hängsmycke och nyckelring som jag fick i julklapp:)


Köping och snöslunga:)



Jul lediga...

Vid två tiden ska jag och Aphrael ta oss en promenad till Aphraels dagis och lämna en liten julklapp till hennes fröken, vi plockade i hop en goodiebag från lagerhaus, jamjam och arken zoo.
Sen är vi lediga ända till efter nyår här hemma, lyxig långledighet :)


Hoppas fröken blir glad nu och inte är allergisk mot nötter


Merry X-mas!!!!

 

 


Long time no see....

Har inte hänt så mycket här, Aphrael har haft ögoninflamation så när mamma fyllde år fick hon bo i sovrummen och halva hallen hemma för att inte smitta dom andra hundarna då det precis brytit ut, fick dock veta av vetrenären att det inte finns någon form av ögoninflamation som smittar mellan hundar enligt ögon experterna.
Sen började hon löpa så hu går hon runt i tikskydd, inte fullt så roligt enligt henne.
Vi har ca 3 dm snö här i Tyresö så Aphrael och Zeke har varit ute på planen här om kvällen och busat, 2 lyckliga vovvar och massor med snö kan man önska sig mer?
På tisdag åker vi till Falun och firar jul hos mamma och pappa sen på juldagen eller annandagen åker vi till Köping och firar med Andreas familj, ska bli riktigt mysigt, vi är båda lediga ända till nyår så massor med lek och mys blir det, hoppas Robban ( en dogo argentinoblandning) är hemma i mellandagarna så vi kan åka dit och bus massor:)
imorgon ska vi iväg och köpa dom sista julklapparna och på söndag ska jag och Aphrael leka med Maria så då blir det en långpromenad som Aphrael kan vara lös på då vi går mesta dels i efter en skogs stig.
Skulle lagt upp lite bilder på den senaste tiden men jag har slarvat bort kortläsaren och sladden till kameran ligger i nån flyttkartong så det får bli en annan dag. Kameran tömd:)

Nu ska jag bara skaka liv i en trött kelpie så vi kan gå och handla till tacos och jag tror nog frökenbus vill ha ett tuggben oxå.



Gos kelpien ;-)


Nya kompisen, en dogo argentino blandning:)


Fullt ös medvetslös, gissa om Aphrael sov gott sen;)


Vi passade även på att träffa Linnea med familj och hundarna Tindra och Cristal en sväng:)


RSS 2.0