Levergodis....

I helgen var vi i Köping igen hos Andreas föräldrar, vi la i segelbåten och åkte motorbåt även denna gång, Aphrael tycker det är så mysigt, seglelbåten var lite läskigare för däcket var halare så vi måste köpa neoprensockor till henne så hon inte repar båtarna.
Vi hade en helt underbar helg, med massor av bus och lek, Aphrael var ju i centrum som vanligt och där trivs hon ju som bäst.
Fick även lova att köpa ny bättre flytväst åt henne nu när det verkar bli mycket båtåkande, hon blev jättefin, men det tyckte då inte hon iaf...

Nu har vi nyss(eller för 2 timmar sedan) varit ute i skogen, Aphrael fick springa och jag skulle ha grenar till Aphraels nya syskon, en rosenhuvad dvärgpapegoja som jag fick av brorsan och Madde i tidig födelsedagspresent, så i kväll håller vi på att göra iordning buren samt bakar levergodis och torkar rådjurshjärta åt hundarna gott gott tycker dom...håller inte riktigt med.


        
Aphrael väntar på tågen, lite lek med Andreas och en kompis till Andreas

     
Aphrael anser sig vara queen of the boat;)

     
Mer lek med Andreas, nya fina flytvästen och 2 av 4 plåtar hundgodis

Flyttlasset har gått

Ja som sagt igår gick flyttlasset ner till falun, känns helt ok men samtidigt lite konstigt att veta att jag aldrig mer kommer åka upp till huset i östersund.
Just nu väntar jag och Aphrael på svar på en lägenhet vi tittat på, så jag hoppas verkligen vi får den.
Aphrael är med mamma och pappa till stugan idag så jag är helt själv hemma och har sökt jobb, medans mattes bebis är ute och springer å leker:)
Nu ska jag ta och fixa kort som ska skrivas ut och ramas in på ahprael, dessa 5 kort ska in i ramen....

          
Dessa 4 är helt klart att ska framkallas,
men sen har jag 3 st som jag inte vet vilken jag ska ha

 eller  eller  vad tycker ni?


Mini semester

Hej, nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men tiden tycks flyga iväg.
Jag och Åhrael tog oss en mini semester till Köping över påsk, åkte lite båt och hade det trevligt.
Aphrael tyckte att det var jätte mysigt att åka båt och få vara i centurm hela tiden, kort sagt hon njöt som fisken i vattnet.
Apropå vattet har Ahrael även tagit årets premiär dop, nere ¨där båten stått över vintern, mysigt blöt hund som kom tillbaka kan jag lova.
Vi var ute från tidig (eller ja tidigt och tidig, kl 10 ca) morgon till solen gick ner, vissa kvällar även längre, solen värmde gott och Aphrael låg och tuggade ben eller lekte med Nicke eller Andreas.
Nu är vi hemma i falun igen och ska snart gå ut på en kvälls promenad.
Hoppas ni har haft en lika mysig Påsk som oss:)

     
Visst ser hon ut att ha det gott i båten :)

     
Strålande sol, båtar och massor med lek :)

RSS 2.0