Bus i Kungsör

Igår var vi först till Eskilstuna och fikade hos Andreas mormor och sen till vänner i kungsör och fikade, och hundarna fick leka av sig lite, men allt började med att Aphrael och Tindra blev osams, Tindra fick ett sår vid ögat, men det verkade gått bra iaf och på Aphrael hittar jag inga sår.
Men fan va sur jag blev på Aphrael dom har ju träffats fförut och kommit bra överrens, så vi släppte Aphrael iaf och hoppades på det bästa och så fort hon kom lös var allt gnabb bortblåst som tur var.
Och vi fiick fika ute i lugn och ro medans hundarna, Aphrael och Cristal iaf lekte och sprang efter lilltjejen i huset, medans Tindra satt och var sur efter en stund tröttnade hon dock och var med lite iaf.
När vi kom fram till Köping kom vänner från sthlm förbi på fika när dom åkt igen skulle vi tvätta bilen, Aphrael var ute med oss, men hon var så trött att hon bara gick till dörren och ville in, är tydligen jobbigt att åka runt och fika på fler ställen samma dag för en liten Kelpie.



Tindra och Aphrael nosar lite avvaktande på varandra


Aphrael ser så stor ut brevid lilla Cristal

Bilder från Besisens 2 årsdag:)

Aphraels 2 årsdag blev jätt mysig, Novas matte och husse med barn var här på tårta och dom hade köpt dentalstix och grisöra åt Aphrael, sen hann vi vara banvakt år deras barn medans dom åkte och handlade, på förmiddqagen var Louise här och fikade och på kvällen var vi hem till Louise och fikade då Andreas skulle hjälpa dem med nån dimmer som inte satt som den skulle, så vi hade fullt upp hela dagen och Aphrael var nöjd :)
Ska be Lotta maila över en super söt bild på hennes dotter då hon pussar Aphrael, det var så sött så det är inte klokt, men Aphrael ser skeptisk ut hon är ju så där lagom förtjust i barn men ändå jätte bra med dom, då hon låter dom hållas och finner sig i deras klappar och kramar även om hon nog många gånger skulle vilja gömma sig;-)


Tårtkalas:)


Tårtan med leverpastej och grädde gick hem hos vovvarna iaf:)



Grattis alla kullsyskon!!!

Idag fyller Aphrael och hennes kullsyskon 2 år, tänk va fort det går.
Senare idag ska matte göra tårta med leverpastej och grädde samt köpa en färdig prisesstårta till oss med 2 ben;)
Vi är hundvakt åt Nova idag oxå, då hennes matte jobbar till 15 sen kommer hon och dotterna hit på lite hundkalas, tror dock att vi människor tycker att kalas är roligare än hundarna som började dagen med att bli osams så nu ligger dom och tjurar i varsit rum, och där kan dock gott ligga när dom är så löjliga.

Lägger upp bilder senare från dagen, men nu ska jag äta frukost.


Hej mitt i natten

Jobbar vaken natt för första gången på snart ett år, så Aphrael såg lite fundersam ut när jag gjorde mig ordning och gick iväg men hon och husse ligger hemma och sover gott i denna stund.
Var i väg till brukshundsklubben en sväng efter att Andreas kommit hem från jobbet idag så Aphrael skulle få springa av sig lite, men det är ju inte riktigt lika roligt utan nån kompis att springa med så husse fick springa och gömma sig ist så fick hon söka.
Aphraels kompis Nova blev kastrerad i går så hon måste ta det lugnt nu i minst 10 dagar och kan inte vara hemma själv när matte och husse jobbar så i nästa vecka ska vi vara lite vovve vakt åt henne eftersom jag jobbar kväll alla dagar utom måndag nästa vecka och då är Vanja ledig och tar både Nova och Aphrael, tur att jag har världens bästa roomie som ställer upp.

Aphrael har även varit i köping med Andreas i helgen då jag jobbade och på lördagen var hon hemma hos Andreas mormor för Andreas och Nicke skulle iväg och leka på en offroad träff, det hade gått jättebra med Aphrael och på söndagen fick hon följa med hem till en kompis till killarna som är bonde och fick spring fritt på gördorna, dock matvägrade hon sedan på måndagen och jag blev orolig att hon var sjuk eller ätit något olämpligt vilket det inte visade sig vara för på kvällen åt hon glatt pizzakanter som hon fick av Vanja.
Var bara att inse att fröken bus blivit lite väl bortskämd med rester så hon inte ville ha sin egen mat= inga fler rester på ett bra tag och sedan "lagom" med rester nån gång ibland.

Imorgon/idag när jag kommer hem finns risken att jag är helt själv förutom kitty för Andreas funderade på att låta Aphrael följa med honom på jobbet så jag skulle slippa ta ut henne det första jag gör då jag kommer hem, skulle ju vara helt ok att bara få krypa ner och sova gott men det är ju bra tomt i sängen då Aphrael inte är hemma.
Sen slutar Andreas redan kl 13 i morgon och då ska vi iväg och shoppa lite för matte och husse ska ju ut på roligheter på lördag.
Nej  nu ska jag fortsätta att titta på allt som går på tv och äta lite mer frukt och dricka proviva jordgubb, 6 timmar kvar att jobba nu.


RSS 2.0