Trött kelpie

Aphrael var bra nog så trött när hon kom hem igen och tacka för det som hon tydlgen har sprungit och busat.
Så i går låg vi i sängen hela eftermiddagen oh kvällen och tittade på The Dog whisperer, Aphrael tuggade ben och matte käkade chips och dip, ibland är det skönt att bara vara.
Nu ska vi gå på en promenad här så får vi se var dagen leder oss.


Trött kelpie

 

Har även anmält oss till Rallylydnad på falu BK, kursen börjar den 6/10 så nu är det bara att hoppas vi kommer med:)





Matte jobb, Aphrael lek

Det låter väl som en rättvis uppdelning av helgen, som rubriken lyder har jag jobbar 16:00-8:00 hela helgen så mattes bus kelpie har fått vara med mina föräldrar uppe i nysjön där hon lekt och busat så hon knappt orkade hålla ögonen öppna, igår när jag pratade med mamma låg Aphrael i pappas säng och var så trött att hon såg i kors:)
Hon har lekt med en busig blandis hund och med mosters jämtvalp så det har varit håll i gång i helgen, hoppas mamma har tagit lite kort så man får se vildarna.
Nu ska jag äta lunch och vänta på att mitt monster kommer hem.

Höst

Nu är det höst och ruggit ute, här hemma myser hundarna framför kaminen.
Jag och Aphrael ska sanrt gå ut i skogen så hon får springa av sig lite energi som hon tycks ha i överflöd.

Tänkte bara önska er alla en härlig och vacker höst, med mycket lek och bus:)



Top dog USA

Måste bara berätta att jag av en slump hittade serien top dog usa på tv 3 i söndags då jag sappade mellan kanalerna, jag fastnade direkt och på söndag ska jag se nästa avsnitt så nu hoppas jag att det är så bra som det verkade av de lilla jag hann se i söndags.
Aphrael satt framför tvn även hon och lyssnade på programmet.

Uppdatera lite kanske

Det händer inte så mycket hos oss just nu, vi är i Stockholm och Aphrael mår bara bra lika härligt vild och lekfull som vanligt och blir överlycklig då Andreas eller Vanja kommer från jobbet, hon och Kitty(Vanjas katt) kommer bättre och bättre överrens och nu mer kan dom tom vara i samma säng utan tjafs;-)
Jag har börjat kolla upp kurser på tyresö brukshundsklubb i hopp om att få börja träna med Aphrael på allvar, då falubrukshunds klubb inte har några kurser att erbjuda, och sen klagar dom på att kunderna söker sig till privata instruktörer, vilket även jag kommer göra om det inte blir nån förbättring på brukshundsklubbens kursutbud.
Däremot har jag börjat lägga undan pengar för att gå utbildningen på axelssons i hundmassage och akupresur har fått erbjudande att ha mina praktikdagar på tasskompaniet i falun efter utbildningen.

Förra helgen var vi på inflyttningsfest och självklart var Aphrael med och charmade alla på festen, mycket hundgodis blev det.
Det är så skönt att kunna ha med sig henne överrallt nästan, (hon kan ju inte följa med och åka motorcykel men vi försöker bearbeta Andreas att skaffa en sittvagn till hojen så hon kan följa med då oxå).Jag behöver aldrig oroa mig för hur hon har det, för hon har det bra då alla ger henne uppmärksamhet och hon får vara i centrum, då trivs hon som bäst.
Dock har matte blivit väldigt dålig på att ha med kameran så de blir bara foton tagna inomhus, tänkte fråga Sheena om hon har lust att ta lite modellbilder av Aphrael och mig, skulle vara roligt att ha nån fin höst bild att förstora upp.



Så glad när Andreas kommer hem täckt i betongdamm,
Jag är så glad att hon tycker så mycket om honom och han om henne:)


Kitty och Aphrael mös iaf tills jag kom och förstörde med kameran, Aphrael använder en tygbur från ÖB av alla ställen till säng här i sthlm, sen blev vi tvungna att fjäska lite en dag då vi varit borta några timmar och åkt hoj;)



RSS 2.0