Long time no see....

Har inte hänt så mycket här, Aphrael har haft ögoninflamation så när mamma fyllde år fick hon bo i sovrummen och halva hallen hemma för att inte smitta dom andra hundarna då det precis brytit ut, fick dock veta av vetrenären att det inte finns någon form av ögoninflamation som smittar mellan hundar enligt ögon experterna.
Sen började hon löpa så hu går hon runt i tikskydd, inte fullt så roligt enligt henne.
Vi har ca 3 dm snö här i Tyresö så Aphrael och Zeke har varit ute på planen här om kvällen och busat, 2 lyckliga vovvar och massor med snö kan man önska sig mer?
På tisdag åker vi till Falun och firar jul hos mamma och pappa sen på juldagen eller annandagen åker vi till Köping och firar med Andreas familj, ska bli riktigt mysigt, vi är båda lediga ända till nyår så massor med lek och mys blir det, hoppas Robban ( en dogo argentinoblandning) är hemma i mellandagarna så vi kan åka dit och bus massor:)
imorgon ska vi iväg och köpa dom sista julklapparna och på söndag ska jag och Aphrael leka med Maria så då blir det en långpromenad som Aphrael kan vara lös på då vi går mesta dels i efter en skogs stig.
Skulle lagt upp lite bilder på den senaste tiden men jag har slarvat bort kortläsaren och sladden till kameran ligger i nån flyttkartong så det får bli en annan dag. Kameran tömd:)

Nu ska jag bara skaka liv i en trött kelpie så vi kan gå och handla till tacos och jag tror nog frökenbus vill ha ett tuggben oxå.



Gos kelpien ;-)


Nya kompisen, en dogo argentino blandning:)


Fullt ös medvetslös, gissa om Aphrael sov gott sen;)


Vi passade även på att träffa Linnea med familj och hundarna Tindra och Cristal en sväng:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0