Längdskidsåkning....

Jodå det gick ganska bra att åka längdskidor med Aphrael hon trasslade in sig lite i kopplet i början men snart fattade hon poängen och då gick det undan.
Hon tyckte det var riktigt skoj att få springa brevid eller framför och jobba lite, köpte en sele och längre koppel idag så hon slipper halsbandet och kan jobba lite mer med kroppen eftersom hon verkligen tycker om att dra.
Vi ska ut i kväll eller imorgon oxå och åka, allt beror på hur lång tid det tar att koppla i stereon och nya högtalare och extra ljus i bilen.
Igår var vi med Nicke till Sandlycke på en 4x4 träff där dom kör offroad med bilarna, Aphrael var oxå med och satt bak i mattes knä medans killarna körde, dock lyckades dom fastna så vi fick lov att vänta på bärgning upp, men det passade Aphrael perfekt för medans vi väntade fick hon springa av sig lite energi.
Nästa gång får doch Aphrael stanna hemma för jag tyckte det skumpade lite väl för att ha en hund med i bilen, inte för att hon klagade eller såg ut att vantrivas precis, nästan alla på träffen klappade ju på henne eller hade något gott att bjuda på så hon hade det bra;-)



Andreas fick ta Aphrael eftersom jag inte stått på skidor på 100 år ;)


Vild kelpie som gör av med lite energi:)


Ja det gick inte köra varken fram eller bak vi stod där vi stod


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0