Update från vår semester:)

Vi har varit på en ö i Oxelösund 3 veckor och haft det helt underbart, Aphrael trivdes som fisken i vattnet, hon hade inte koppel på sig på 2 veckor (första veckan var hon i höglöp) förutom då vi skulle i väg och handla eller göra något annat.
Vi har bara myst och haft det trevligt, lärt känna nya människor och matte har druckit för mycket vin under semestern, men vad gör det? Aphrael var i centrum hela tiden som vanligt, och råkade hon hamna i "bakgrunden" nån sekund så löste hon det genom att klättra upp i knä på första bästa person:)
På kvällarna låg hon framför öppna spisen ute och njöt av värmen medans vi 2 fotade satt och pratade och hade trevligt, och på dagarna badade hon i havet, åkte båt och lekte med allt och alla, och som vanligt älsar alla som träffar Aphrael henne,Mycket att skriva om vår semester finns egentligen inte för vi hade ju semester och gjorde inte så mycket.
Vi tog oss dock en dagsutflykt till näverkvarn och där fick Aphrael en egen bägare m,ed 1 kula vaniljglass, sen fortsatte vi vår tripp och hamnade vid ett gamalt marmor shakt, med klar grönt vatten hur vackert som helst. Matte har även åkt wakeboard för första gången och kom upp på andra försöket :)
Vi var även iväg och seglade helgen innan, Aphrael uppskattade inte sina tossor hon var tvungen att ha på båten för att inte riskera att repa den, men seglingen tyckte hon om.
Kommer lägga upp bilder under dagen men nu måste vi gå ut på morgon promenaden.


Världens vackraste kelpie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0