full fart....

Gissa om både ungar och hundar var trötta igår när det var läggdax här hemma, hundarna gick och la sig och sov samtidigt som barnen, och jag fastnade framför en film på svt 1, Ronnie var smart nog att gå och sova kl 22:30, men inte jag heller, 00:40 visade klockan då filmen var slut, gick ute med en trött kelpie som kissade direkt för att sedan gå och lägga sig i sin bur, dock tyckte hon att det var morgon kl 9:30 i morse trots att Ronnie både varit ut med henne och gett henne frukost men tydligen så var det inte rättvist att dom andra hundarna fick gå ut och leka och hon stanna inne.
Så det var bara till att kravla sig upp,göra eld och pylsa på kläder och sen gå ut till dom andra.

Efter en stund kom Wilma ner oxå, sen var det full fart igen i ett par timmar iaf innan vi var tvungna att stoppa hundar och barn i bilen för att sedan bege oss till Sundsvall där barnen bor hos sin mamma, Zacke fick dockstanna hemma i hundgården, men Gina och Daniel skulle vara snälla och ta in honom innan det blev mörkt, så när Daniel sedan ringer för att kolla var vi var och berätta att Zacke var inne berättade han oxå att Zacke låg hos Gina i soffan och hade det tokmysigt, han fick även råom Wilma lite själv, lyx när inte Ikaroz är med och passar på henne.
När vi kom hem igen tittade vi på film och hade det gott tillsammans med Gina, Daniel och Wilma, men det blev lite trångt i soffan efter en liten stund.

   

 



Nu ska jag gå och sova, hundarna och Ronnie har redan lagt sig.
Sov gott!



Kommentarer
Postat av: Johan

Ni verkar onekligen ha haft en fullmatad helg. Om ni skulle ha lust så är det bara att slå en pling när ni åker ner mot Sundsvall, är vi hemma så skulle det bara vara kul att träffas.

//Johan

2008-11-24 @ 10:07:21
URL: http://www.nordsten.blogspot.com/
Postat av: Veronica

Ja det skulle vara riktigt roligt, så får vovvarna busa lite oxå:)

Vi ska väl ner igen om 2 veckor,har barnen varannan helg.



2008-11-24 @ 13:32:59
URL: http://kelpinaphrael.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0