Stadsträning och minigolf

Dagen började med att Zacke väckte Aphrael kl 6 genom att krafsa på hennes bur, bara att kliva upp och gå ut med en trött men busig valp, sen försöka somna om nån timme, gick ganska bra.
Efter frukost åkte alla hundarna ut på lina utom Zacke som fick vara i hundgården, så att matte fick städa för 511 gången denna vecka.... Fy tusan vad Ikaroz och Zacke fäller just nu.

Kl 15 hade matte tid på Idun för att waxa benen, så Aphrael fick följa med in, mycket spännande dofter av olika aroma terapi ljus och dyl, men efter att nosat runt ett tag och skällt ut labradoren bakom disken så la hon sig till rätta ochsov under hela behandlingen medanas husse passade på att mysa i massagestolen.

Sen hade vi bestämt att vi skulle ta en kaffe på stan så Aphrael fick lite miljöträning, vi gick till badhusparken där dom har en mysig uteservering precis brevid storsjön, samt minigolf, där var lagomt med folk och inte mitt i stan, men ändå mycke rörelse.
Aphrael låg och spanade in en schnauzer på andra sidan serveringen men när han ville häls på henne var han väldigt läskig så hon skällde ut honom.
Efter en kaffe latte och glass så gick vi och spelade minigolf, fröken bus tyckte att det var jätteroligt att försöka jaga både boll och klubba, Ronnie vann *morr* tror han fuskade.

Aphrael passade även på att jaga vågorna efter båtarna och bada i storsjön, hon hann även med att hitta en liten boxer/staffe kille på 12 veckor att busa med, men han ville inte alls bada hur hon än försökte lura ner honom i vattnet, såg bra roligt ut när han tvärnitade i vattenbryner medans Aphrael for upp och ner.
Miljöträningen gick jättebra, Aphrael anpassar sig så snabbt till olika miljöer, det är så roligt och jag hoppas på att det fortsätter lika så hon kommer kunna vara med överallt.

     

Kommentarer
Postat av: Ida

Vad fin hon är i sitt vita koppel och halsband. En riktig liten "dam"

2008-06-28 @ 18:13:41
URL: http://arctickelpie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0