Lite läskigt, men så spännande

Ja så kan man samanfatta Aphraels första timmar på mitt jobb.
Lite läskigt var det med trapphus, hiss och nya ljud, vilket inte är så konstigt, från att bo på landet med åkrar och skog runt knuten till att hamna i en trea i östersund där bilar åker, människor väsnas och trapphus som ekar, sen även åka hiss som låter.

Men efter att hon undersökt hela lägenheten, fått mat och varit ut och gjort i från sig så hoppar hon upp i soffan (på en filt) och lägger sig tillrätta och somnar gott brevid matte som sitter och tittar på tv och bloggar.
Annars så har vi lek lite och Aphrael har tuggat tuggben, så det går bättre än väntat, och tur är väl det eftersom vi ska vara här hela helgen, först på måndag morgon åker vi hem till lugnet på landet igen, och då ska vi åka buss, undra vad fröken tycker om det...Hoppas det går bra, men dettror jag det gör tycker att hon finnes sig snabbt tillrätta i de lägen vi hamnat i och hon är väldigt trygg i sig själv.
Imorgon blir hon nog ännu tryggare för då ska vi (efter att vi sovit en stund på dagen, vaken natt jobbar jag) gå ut på en längre prommenad i området så hon får märka själv att det inte är så farligt med stan.

Självklart är kameran med även här, så bilder kommer på måndag.  Bilder upplaga i nytt inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0