Klo klippning och vetrinärbesök

Hej,
Nu var det länge sedan ajg hann med och skriva nått, här har det hänt lite av varje.
Mamma och pappa har varit här och hälsat på och Aphrael älskade pappa, vilket alla hundar gör iof, så det blev massor med mys i sängen för pappa och Aphrael.
Mamma hjälpte mig att klippa klorna på fröken bus, inge roligt tyckte Aphrael, men fann sig i behandlingen, så det är inga större problem att klippa klorna, skönt.

Sen har ju fröken fått sin 12 veckors vaccination, väntrummet hos vetrinären var mycket spännande och så många som ville klappa och prata med henne, så hon var överlycklig, vågen var dock lite läsking i några sekunder sen stod hon så fint på den och lät sig vägas, 9 kilo väger hon, börjar bli stora damen.

Sen var det ju dax att gå in i undersökningsrummet och få sprutan, OJ vad hon skrek det var jätte läskigt, hon lät som om man höll på att döda henne, så vetrinären som skulle ge sprutan fick lov att be om hjälp av en till vetrinär, men ändå så skulle Aphrael klättra upp på mattes axel, så liten och ynklig hon såg ut och så hann hon kissa lite på husse oxå.
När hon väl fått vaccinationen så var hon lika lycklig som vanligt och lät sig glatt mutas med levergodis av vetrinären, jätte bra vertinär som satte sig på huk på golvet och gosade, pratade och gav godis, så hela besöket skulle avslutas possitivt.
Fick även rådet att komma på studiebesök med jämna mellan rum så att det blev något naturligt som man gjorde lite närsom helst.

     

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0