Solig onsdag

Aphrael tycks älska att vara i hundgården, det första hon gör när hon kommer ut på morgonen är att springa dit och stå vid dörren och bara vänta på att bli insläppt, spelar ingen roll om zacke är där eller inte.
Men visst är det skönt att hon trivs så bra där det underlättar mycketsen när hon blir äldre.
Här är det strålande sol och jättevarmt ute, så det blir ingen längre prommenad innan kvällen, vill ju inte att dom ska få värmeslag.
Aphrael går självmant in i buren på kvällen när vi ska sova nu mer, sen lägger hon sig till rätta och sover till 9 på morgonen, lyx, inga olyckor på golvet heller på snart en vecka, matte är nöjd och har vågat lagt på köksmattan igen, men imorse så tyckte Ikaroz att han skulle kräkas galla på den, så nu lär jag bli tvungen att skura den igen*morr*.
Annars så flyter allt på bra här hemma, hundarna mår bra och busar dagrana i ända,ja inte Ikaroz då som mest bara vill leka med matte och husse, men zacke och fröken vildskinn dom leker och busar så både möbler och mattor flyttar sig inne, ute yr gruset rund dom så Aphrael är grå nu mer.
Aphraels ögon är fina igen, men hon ska ha salva idag oxå sen är kuren klar :)
Nej u ska jag göra nån nytta innan Aphrael måste få komma in ocjh sova en stund, för inte har hon tid att sova i hundgården heller.

Ha en underbar dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0