Full späckad helg

Fredag efter att jag slutat jobba och kommit hem hade vi lite julklappsöppnande, ungarna fick öppna klapparfrån farmor och ollie som dom skickat upp till barnen, sen var det läggdax.

Idag klev vi upp tidigt och åkte till stan och köpte lite julklappar, tillsammans med typ hela Östersund, hemma igen till en väldigt sen lunch (kl 13:30) eftermaten spelade vi lite sällskaps spel, åt godis och saft/kaffe, det tyckte Aphrael var mysigt, hon satt i mattes knä och tittade på, väldigt nyfiken på tärningen.
Kvällen fortsatte i spelets anda, men med wii sports, bowling och golf, Johan kom över på en kopp kaffe och spelade lite boxning på wii.

En kortsagt toppen dag, och nu snart ska Aphrael få bada och klippa klorna så hon blir riktigt jul fin, imorgon bär det av mot dalarna och falun, tanken var att jag skulle lämna av kidzen i sundsvall hos sin mamma,men ack så fel jag hade,tåget går inte förbi Sundsvall! Trodde alla tåg till gävle från östersund gick över sundsvall,sånu lär vi klura uthur vi ska lösa det här :(

Men så här mysigt har vi haft det iaf;)

   
Julklappar och i säng alldeles för sent som vanligt, tom Ikaroz var trött.

   
Vi spelar Världens djur och har det riktigt mysigt.

     
Wii är bra roligt de, men Aphrael tyckte nog vi var konstiga;)

   
Ikaroz var bra liiite i vägen

   
Det blev lite trångt i fåtöljen


Kommentarer
Postat av: gunnar

Haha... missförstod titeln lite ;-)

2008-12-20 @ 20:42:51
URL: http://arctickelpie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0