Skogspromenad i kvällssolen

Nu är vi just hemkommna från en tur i skogen med tre vilda hundar som sprungit sig trötta och även hunnit bada i några blöthål.
Så nu ligger dom utslagna alla tre i hallen och sover gott, det var en mysig och skön promenad trots att det blåser storm vindar även i skogen.
Ikaroz och Zacke var jätteduktiga så fort Aphrael kom inärheten så tog dom det lugnt, men annars så härjade dom som riktiga monster och Aphrael sprang efter dom oftastpå behörigt avstånd, dom är ju för härliga våra monsterhundar...

Annars så har Aphrael fått sova i buren i natt då hon gör inne på nätterna, men i helgen på jobbet så gjorde hon inte inne så jag tror det är en fix idé från frökenbus sida, hursom helst så gnällde och gnydde hon en 10-15 minuter innan hon la sig till rätta i buren och sov hela natten fram till det attmin klock ringde halv 9 i morse.
Så hon kommer få fortsätta bo i buren på nätterna, tror att hon tycker det är ganska lugnt och skönt trots allt.

Ögonsalvan som Aphrael fått för sin ögoninflammation går jätte bra att ge henne, hon försökte så klart att smita undan i går kväll då hon fick första dosen, men idag har det gått jättebra, man får ju godis om man är duktig  det lärde hon sig snabbt som tusan ;)
Nu ska vi snart göra natt här för imorgon ska matte upp och jobba tidigt.



Inte så bra bild, men alla voffarna i skogen nöjda och busiga

Kommentarer
Postat av: gunnar

Tro't eller ej, men Kelpiesar är faktiskt ena riktiga gottegrisar!



Molly skulle gå genom eld för en korvsnut och Sky... tja, hon skulle äta sten om det bara gick ;-)

2008-06-25 @ 23:57:03
URL: http://arctickelpie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0