2010-01-25

I dag började jag och Aphrael dagen med att ta bussen till Tyresö brukshundsklubb för att träna stanna och inkallning, men gissa om jag blev förvånad då det var massor med folk där en måndag klockan 10.

Men det spelade ju egentligen ingen roll för Aphrael ska ju kunna jobba med mig trots störande moment runt om, och träningen gick jättebra, tränade och lekte om vartannat i 1 1/2 timme sen gick vi hem och Aphrael fick vara lös och vi tränade fot på vägen och Aphrael gick snällt fot trots mötande hundar, vi stannade till vid lydnadsklubben  en sväng och tittade på apportträning för jakt labradorer, men då var det en dam som var rastlös för hon ville ju dit och leka med alla andra dom andra hundarna som fick apportera.

Vi varvade fot med springa fritt/lek och inkallning där hon skulle komma och sätta sig på vänster sida, lydnaden går framåt med en väldans fart och Aphrael tycker det är roligt och är väldigt lyhörd.

Där emot verkar damen har fått problem med ögonen, hon hade ögoninflammation i början av december och har sedan dess varit kladdig i ögonen till och från, fick medicin utskrivet då vi var till vet. Och då blev hon bra ett par veckor sen började det igen har fått tid hos vet klockan 16:30 idag få se vad dom säger.

Hemkommen från vet. Aphrael har tydligen låg tårproduktion och har fått droppar, comfort shield,  som jag ska droppa i hennes ögon 2 gånger per dag samt en remiss till en ögonspecialist i Gustavsberg den 26/2, tydligen den bästa i Stockholm enligt Bollmora vetrenär klinik.

 

Tränar på att gå fot

Tränar inkallning


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0